Zahvalnost baki Rešidi za brigu o gradu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Avg.2017, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zahvalnost baki Rešidi za brigu o gradu

Nakon što je krajem prošle godine u magazinu TV Liberty objavljen prilog o Rešidi Kovačević iz Jajca, priča o ovoj energičnoj 76-godišnjakinji proširila se širom BiH, ali i izvan njenih granica. Ona već 17 godina čisti ulice Jajca i brine o napuštenim psima, a, iako živi skromno od minimalne penzije, ne traži nikakvu naknadu za svoj rad. Ipak, nedavno joj je ispunjena želja da dobije novi televizor.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Penzionerki koja VOLONTERSKI ČISTI GRAD ispunjena jedina želja: Za rad joj TELEVIZOR najveća nagrada

Izvor: Blic, 22.Avg.2017

Nakon priče objavljene krajem prošle godine o Rešidi Kovačević iz Jajca, vest o delovanju ove energične 76-godišnjakinje proširila se širom BiH, ali i izvan njenih granica...Ona već 17 godina čisti ulice Jajca i brine o napuštenim psima, a iako živi skromno od minimalne penzije, ne traži...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.