Izvor: HotSport.rs, 25.Apr.2016, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZIDAN SPREMAN ZA SITI: Francuz briljira na treninzima Reala, mogao bi nazad iz ‘penzije’ (VIDEO)

Fudbaleri Real Madrida vredno se spremaju za duele sa Mančester sitijem u polufinalu Lige šampiona, a pored igrača na terenu briljira i trener Zinedin Zidan.

Francuz je kao vino. Što stariji to bolji. Iako je odavno kačio kopačke o klin, veliki ZiZu dokazuje da fudbal nije zaboravio i da je majstor kakvog planeta nije imala. Zinedin Zidan često učestvuje sa igračima u igri na dva gola, a danas se na društvenim mrežama pojavio snimak kako >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << najbolji vezista svog vremena “pika fucu” sa Ronaldom i drugarima.

BUUUUM: Prijem grudima i makazice sa 30 metara u stilu Ibrahimovića (VIDEO)
Ko zna, možda upravo ZiZu bude najveće iznenađenje za menadžera Sitija, Manuela Pelegrinija.
SVI U TRANSU I NEVERICI: Neverovatan pogodak koji golman nije ni video! (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Penzija,   Liga Šampiona,   Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAJAVA DANA (utorak, 26.april): Polufinale Lige šampiona u Trostrukom superparu

Izvor: MozzartSport.com, 26.Apr.2016, 10:03

Pogledajte koji nas to interesantni događaji očekuju danas i koje mečeve samo u MOZZARTU možete odigrati po većim kvotama..Danas je centralni događaj dana obračun Mančester Sitija i Real Madrida u polufinalu Lige šampiona. Pored ovog duela, očekuje nas i odlučujući meč poslednjeg meča četvrtfinala...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.