ZAVRŠIO POSAO: Duško Tošić do PENZIJE na Bosforu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2017, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAVRŠIO POSAO: Duško Tošić do PENZIJE na Bosforu! (FOTO)

Šta će reći Jelena Kareluša?

Duško Tošić potpisao je novi ugovor sa Bešiktašom koji je po njegovom mišljenju odličan. Uprava kluba ponudila mu je šest meseci pre isteka ugovora da potpiše novi na tri sezone, do leta 2020 kad će imati 35 godina.

Tošić igra odlično ove sezone a sa Bešiktašom osvojio prvenstvo Turske i učestvovao u Ligi šampiona, a sada je potpisao novi ugovor.

– Ugovor je takav da bih karijeru mogao da završim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Bešiktašu. Kad istekne ugovor imaću 35 godina i mislim da će to biti dobro vreme za odlazak u penziju – procenio je Tošić.

Šta će na sve reći njegova supruga Jelena Karleuša ostaje da se vidi.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.