Izvor: Njuz.net, 01.Feb.2023, 14:59

Vučić pronašao nova nalazišta obećanja

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 1. februar 2023, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkrio je danas na konferenciji za novinare da je pronašao nova nalazišta obećanja. On tom prilikom nije želeo da precizira gde se ta nalazišta nalaze ali je istakao da u njima ima više rezervi obećanja nego na svim do sada pronađenim.
– U pitanju su nalazišta najvrednijih obećanja za građane Srbije. Pored novih rezervi obećanja o boljem životu, povećanju plata i penzija, boljem standardu >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << i novim radnim mestima, tu su i nalazišta retkih obećanja, koja do sada nisu eksploatisana, poput onih da ćemo uskoro snabdevati celu Evropu naftom i gasom, da ćemo za dve godine pronaći dijamante u Srbiji, kao i da ćemo napraviti najmodernije more na mestu Deliblatske peščare i da ćemo preuzeti Hrvatskoj sve turiste – rekao je Vučić novinarima.
– Neću da kažem gde se nalaze ta obećanja, svi će se tamo sjatiti da bi ih iskoristili za sebe. Za sada za lokacije znam samo ja i još dvoje ljudi, čija imena neću da otkrijem. Ono što mogu da kažem jeste da su to najveća nalazišta obećanja ne samo Evropi, već i u svetu. Prema prvim procenama tamo ima rezervi obećanja najmanje za narednih deset mandata, što je i više nego što nam treba – istakao je predsednik.
On je dodao da zahvaljujući novim nalazištima obećanja svim građanima Srbije već sada može da obeća da će od njega tokom ove godine čuti veći broj obećanja nego što su građani Nemačke čuli od svojih političara u protekloj deceniji.
Soko Sokolović
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.