Vučić: Davali su lažna obećanja; Dinkić bar priznao, Aleksić nije

Izvor: B92, 30.Okt.2023, 23:11

Vučić: Davali su lažna obećanja; Dinkić bar priznao, Aleksić nije

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je sadašnja vlast izgradila 445 kilometara auto-puteva, a bivša vlast 42,6 kilometara.

Podseća da je za vreme bivšeg režima prosečna penzija bila 202 evra, a sa novim povećanjem biće 390 evra. Minimalac je bio 15.000 dinara, a sada je 47.000 dinara.

"Oni su 'uspešniji' i po stopi javnog duga. To je druga brojka koja im je veća, i naravno, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << negativna je", kazao je on.

Podsetio je na lažno obećanje Miroslava Aleksića i Mlađana Dinkića da će građani Srbije dobiti 1.000 evra besplatnih akcija. Dodaje da je Dinkić bio "pošteniji" jer je priznao da je lagao narod da bi Boris Tadić pobedio na predsedničkim izborima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Mlađan Dinkić,   Besplatne akcije

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsednik o "postignućima" bivšeg režima: Nisu izgradili nijednu bolnicu, a minimalac je tada bio 15.000 dinara!

Izvor: 24sedam.rs, 30.Okt.2023

Vučić je naveo da smo tokom vladavine bivšeg režima imali devizne rezerve od 10,9 milijardi evra, dok danas imamo 24,8 milijardi

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.