Izvor: S media, 07.Feb.2012, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranje: Zapaljen automobil roditelja funkcionera SPS

Predsednik Opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije (SPS) u Vranju Zoran Antić rekao je danas da je zapaljen automobil njegovih roditelja i da je to učinjeno iz političkih motiva.

"Nema sumnje da iza paljenja automobila marke 'jugo koral' čiji su vlasnici moji roditelji, koje se dogodilo u toku prošle noći u Vranju, stoje politički razlozi koji su upereni protiv mene, a ne protiv mog oca, koji je već 16 godina u penziji", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Antić.

Čelnik vranjskih socijalista je izjavio da smatra da je "paljenje automobila njegovih roditelja direktan obračun sa njim i proširenje pretnji na njegovu porodicu.

Vranje: Pritvor zbog napada na majku i suprugu

Sa bankomata "digli" pola miliona dinara

Vranje: Poginula dva radnika!

Antić je kazao da je opasnost utoliko veća ako se zna da još nije otkriveno ko je prošle godine zapalio njegov automobil ispred porodične kuće u Vranju.

"Nema sumnje da su automobili zapaljeni iz političkih razloga, moj automobil je zapaljen 29. juna prošle godine, samo dva dana nakon što sam izabran za predsednika Opštinskog odbora SPS u Vranju. Zna se i ko može da stoji iza toga. Ne osećam se lično ugroženo, ali

ću zatražiti pune mere zaštite od nadležnih organa za svoju porodicu", kazao je Antić.


Požar, u kome nije bilo povredjenih, lokalizovala je vatrogasna jedinica u Vranju, a policijskim uvidjajem je utvrdjeno da je požar na vozilu najverovatnije izazvan paljenjem papirnog džaka natopljenog nepoznatom zapaljivom tečnošću, koji je gurnut ispred prednjeg branika.

(Beta)
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.