Van der Sar ne ide u penziju

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Okt.2010, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van der Sar ne ide u penziju

Golman Mančester Junajteda Edvin van der Sar negirao je spekulacije da će na kraju sezone završiti karijeru.
Mediji su prethodnih dana preneli izjavu trenera golmana Mančester junajteda Erika Stila da bi Van der Sar na kraju sezone mogao da završi karijeru.
Međutim, bivši holandski reprezentativac, koji će krajem meseca >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << napuniti 40 godina, rekao je da još nije doneo odluku o nastavku karijere.
- To su potpune besmislice. Ne znam odakle je došla ta priča, ali to je glupost -rekao je Van der Sar.
- Ne znam da li ću na kraju ove sezone prekinuti ili nastaviti karijeru. Doneću konačnu odluku kada se završi prvenstvo, a za sada se samo koncentrišem na nastupe za klub - dodao je on.
Van der Sar je u karijeri branio za Ajaks, Juventus i Fulam, odakle je 2005. godine prešao u Mančester junajted za koji je odigrao 229 utakmica.
Za reprezentaciju Holandije odigrao je 130 utakmica.


Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Van Der Sar ne planira penziju

Izvor: RTV Pink, 08.Okt.2010

. . . Golman Mančester junajteda Edvin van der Sar negirao je danas spekulacije da će na kraju sezone završiti karijeru. .

Nastavak na RTV Pink...

Van der Sar negirao da na kraju sezone završava karijeru

Izvor: Blic, 08.Okt.2010

Golman Mančester junajteda Edvin van der Sar negirao je spekulacije da će na kraju sezone završiti karijeru...Mediji su prethodnih dana preneli izjavu trenera golmana Mančester junajteda Erika Stila da bi van der Sar na kraju sezone mogao da završi karijeru...Međutim, bivši holandski reprezentativac,...

Nastavak na Blic...

Van der Sar: Ne povlačim se

Izvor: Vesti-online.com, 08.Okt.2010

Golman Mančester junajteda Holanđanin Edvin van der Sar demantovao je da će na kraju sezone da okonča igračku karijeru, prenose mediji na Ostrvu...Pojedini britanski mediji objavili su pre nekoliko dana izjavu trenera golmana ekipe sa "Old traforda" Erika Stila da bi Holanđanin na kraju sezone...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.