VUČIĆ ZAHVALAN PENZIONERIMA: Bićete još zadovoljniji, ide 20.000 dinara, od prvog januara još 14.8 posto povećanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Nov.2023, 14:34

VUČIĆ ZAHVALAN PENZIONERIMA: "Bićete još zadovoljniji, ide 20.000 dinara, od prvog januara još 14.8 posto povećanja"

Predsednik Srbije je na skupu u Smederevu saopštio lepu vest za najstarije građane Srbije.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio se posebno na mitingu liste „Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane“ u Smederevu penzionerima zbog toga što su imali razumevanja za svoju državu.

- Za penzionere 30. novembra ide 20.000 dinara. Od prvog januara još 14.8 posto povećanja penzija. Penzije moraju da prate plate i bićete još zadovoljniji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - kazao je on.

Ističe da je on predsednik koji radi za narod i kaže da građani neće glasati samo za poslaničke liste, već za ili protiv Vučića.

- Mi nikome nećemo napadati majke, očeve i decu, za nas je porodica svetinja. A oni su napadali. I zato hoćemo pristojnu i normalnu Srbiju, zato hoćemo da ih pobedimo ubedljivije nego ikada. Najvažnije je da pokažemo brigu, da ljudi vide kuda zemlja ide. Zato vas srpski domaćini i drage dame molim da utičete na članove porodica, i da pobedimo 17. decembra Dragana Đilasa i sve njegove liste - rekao je on.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.