VRATIĆU SE IZ PENZIJE I NOKAUTIRATI DŽOŠUU Član kuće slavnih zapretio Britancu

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2023, 21:48

"VRATIĆU SE IZ PENZIJE I NOKAUTIRATI DŽOŠUU" Član kuće slavnih zapretio Britancu

I u 56. godini je spreman na borbu.

Član kuće slavnih Ridik Bouv, gostujući na The Porter Way podkastu, rekao je da bi se poigrao sa dvostrukim svetskim prvakom Entonijem Džošuom.

- U mojim najboljim godinama, Entoni Džošua, ne bi se borio. Počistio bih pod s njim. Pet rundi. I reći ću vam nešto, ako mi date dovoljno novca, izaći ću iz penzije i pokazati vam bolje nego što vam mogu reći. Znate da je moj moto: pokažite mi novac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - rekao je on.

Bouv je bio neprikosnoven u ranim devedesetim, a pobeda jednoglasnom odlukom nad Evanderom Holifildom njegov je najveći trenutak.

Sada ima 56 godina, a njegova ponuda za borbu je ipak nešto što će se teško realizovati, ali pokazuje jasno samopouzdanje prvaka.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.