Uplata doprinosa pod kontrolom

Izvor: Kurir, Beta, 02.Feb.2009, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uplata doprinosa pod kontrolom

BEOGRAD - Centralni registar osiguranika u Srbiji, koji će omogućiti efikasniju kontrolu uplate doprinosa za penzije, trebalo bi da počne da radi krajem ove godine, najavio je direktor Fonda PIO Goran Lončar. On je rekao da će registar omogućiti redovnu proveru uplate doprinosa svakog meseca, a ako se utvrdi da ga poslodavac nije uplatio, slučaj preuzima Poreska uprava. To će ubrzati donošenje rešenja o penzionisanju i povećati kontrolu naplate doprinosa, čime će država obezbediti veća sredstva za isplatu penzija.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Da li vam poslodavac uplaćuje doprinose?

Izvor: Mondo, 01.Feb.2009, 12:37

Centralni registar osiguranika u Srbiji koji će omogućiti efikasniju kontrolu uplate doprinosa za penzije, trebalo bi da počne da radi krajem ove godine, najavio je direktor Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Goran Lončar.

Nastavak na Mondo...

Bolja zaštita penzionih osiguranika

Izvor: RTS, 01.Feb.2009

Centralni registar osiguranika koji će omogućiti efikasniju kontrolu uplate doprinosa za penzije, trebalo bi da počne da radi krajem godine. U registru će se naći i podaci o zdravstvenom osiguranju, a svaki osiguranik imaće svoj identifikacioni broj. ..Krajem ove godine,trebalo bi da počne da...

Nastavak na RTS...

Bolja kontrola uplata za penzije

Izvor: B92, 02.Feb.2009

Beograd -- Centralni registar osiguranika u Srbiji koji će omogućiti efikasniju kontrolu uplate doprinosa za penzije, trebalo bi da počne da radi krajem ove godine...Direktor Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje(PIO) Goran Lončar rekao je da će Centralni registar osiguranika omogućiti redovnu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.