Uhapšen poštar koji je uzeo penzije

Izvor: Studio B, 08.Dec.2013, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen poštar koji je uzeo penzije

Kraljevačka policija pronašla je i uhapsila poštara I.E. (29) koji je nestao sa 700.000 dinara, novcem namenjenim za penzije građana.

Pripadnici Policijske uprave Kraljevo uhapsili su poštara "PTT Srbija" pošta Žiča I.E. (29) zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo pronevera, saopšteno je iz te policijske uprave.

Kako je navedeno, sumnja se da je 25. oktobra I.E. zadužio novac za isplatu penzija u iznosu od oko 700.000 dinara i da je novac >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << potrošio za svoje potrebe, nakon čega se udaljio i krio na području Vrnjačke Banje.

Time su pripadnici kraljevačke kriminalističke policije, nakon mesec i po dana intezivnog operativnog rada, rasvetlili slučaj nestalog poštara koji je izazvao veliku pažnju javnosti.

Policijski službenici će osumnjičenog u zakonskom roku privesti Osnovnom javnom tužiocu u Kraljevu, navedeno je u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Policija Pozarevca u akciji Grom pretresala 33 lokacije

Izvor: Press, 08.Dec.2013

Kako je saopštila Policijska uprava Požarevac, uhapšeni su Ivan J. (1975) zvani "Ćelavi" i Marija M. (1991) oboje iz Požarevca, zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.. U akciji “Grom” uhapšen je Mladen J. (1979) zvani "Gedža" iz Požarevca, zbog sumnje...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.