Udri po sirotinji

Izvor: Kurir, 25.Feb.2009, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udri po sirotinji

BEOGRAD - Guverner Narodne banke Srbije Radovan Jelašić izjavio je da je za sklapanje novog aranžmana sa Međunarodnim monetarnim fondom, neophodno dodatno smanjiti budžetske rashode. Prema njegovim rečima, to se pre svega odnosi na zarade, penzije i ostale stavke manje važnih kategorija. Ovakav stav guvernera ekonomisti ocenjuju kao nerealan, ističući da je to poslednje što bi trebalo učiniti kako bi Srbija sklopila novi aranžman sa MMF.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Jelašić: MMF izgovor za nepopularne mere

Izvor: Mondo, 24.Feb.2009, 13:37

Guverner Narodne banke Srbije Radovan Jelašić izjavio je da je ključno da se sa Međunarodnim monetarnim fondom sklopi novi aranžman, koji će povući i dodatnu podršku međunarodnih finansijskih institucija.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.