Izvor: Blic, 06.Dec.2020, 10:10

UKUPNA POMOĆ PRIVREDI 700 MILIJARDI DINARA Mali: "Dižemo plate i penzije, dinar ostaje stabilan"

Ukupna pomoć države privredi i građanima od početka krize izazvane pandemijom kovida 19, uključujući i novi paket mera koji se planira za nekoliko dana, iznosiće čak 700 milijardi dinara, odnosno šest milijardi evra. To je oko 12,7 odsto našeg bruto domaćeg proizvoda i malo je zemalja na svetu koje su sprovele ovako jake i snažne mere.
Pogledaj vesti o: Penzija,   Dinar

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mali: Dižemo plate i penzije, dinar ostaje stabilan

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Dec.2020

Ukupna pomoć države privredi i građanima od početka krize izazvane pandemijom kovida19, uključujući i novi paket mjera koji se planira za nekoliko dana, iznosiće čak 700 milijardi dinara, odnosno šest milijardi evra, izjavio je danas ministar finansija Srbije Siniša Mali.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.