Izvor: Pančevac-online.com, 27.Jul.2023, 15:19

UHAPŠEN RADNIK „POŠTE SRBIJE“: Za osam dana proneverio pola miliona dinara, uzimao od penzija i pošiljaka

Radnik JP „Pošte Srbije“ iz Prijepolja uhapšen je zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo pronevera u obavljanju privredne delatnosti.  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije UKP, po nalogu Višeg javnog tužilaštva Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije u Kraljevu uhapsili su M.T. (1987), radnika JP „Pošta Srbije“ – Regionalna radna […] The post UHAPŠEN RADNIK „POŠTE SRBIJE“: Za osam dana proneverio pola miliona dinara, uzimao od penzija i pošiljaka appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen Boranin osumnjičen za ugrožavanje sigurnosti

Izvor: Bor030.net, 27.Jul.2023

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su Dž.R. (1973) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti. On se sumnjiči da je sinoć, pretio šezdesetjednogodišnjem muškarcu da će napasti njega i njegovu ženu, zapaliti im kuću...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.