Izvor: Blic, 18.Nov.2023, 00:41

UČITELJA ZORANA 10 GENERACIJA ISPRATILO U PENZIJU Snimak iz novosadske škole tera suze na oči: Špalir đaka pokazao šta su ljubav i poštovanje (VIDEO)

U Osnovnoj školi "Nikola Tesla" u Novom Sadu u penziju je ispraćen učitelj Zoran Damjanović, a na njegov ispraćaj došlo je čak deset generacija đaka koje su upravo time pokazale svima trag koji je profesor ostavio na decu!

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Sad: Emotivni ispraćaj u penziju nakon 43 godine u Školi! (VIDEO)

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 18.Nov.2023

NOVI SAD – Učitelj u novosadskoj Osnovnoj školi “Nikola Tesla”, Zoran Damjanović, danas je završio svoj radni staž od skoro pola veka! On je nakon 43 godine rada u školi ispraćen u penziju, a nije ni slutio kakav emotivni oproštaj mu sledi. Iznenađenje su mu napravile kolege i predstavnici...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.