Izvor: Nezavisne Novine, 08.Apr.2024, 10:02

U Srpskoj radi više od 8.000 penzionera, najstariji ima 95 godina

BANJALUKA - U Republici Srpskoj iz godine u godinu raste broj zaposlenih penzionera, pa ih je sada, prema evidencijama, više od 8.000, a najstariji zaposleni penzioner ima čak 95 godina.Iako je radni vijek proveo kao kulturni radnik i na više rukovodećih pozicija, za Milana Radića iz Bijeljine odlazak u penziju nije značio i prestanak rada. Rad u kulturi zamijenio je poslovima vozača i radnika u proizvodnji.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZAPOSLENO 8.000 PENZIONERA U Srpskoj najstariji radnici imaju čak 95 godina

Izvor: Blic, 08.Apr.2024

U Republici Srpskoj iz godine u godinu raste broj zaposlenih penzionera, pa ih je sada, prema evidencijama, više od 8.000, a najstariji zaposleni penzioner ima čak 95 godina.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.