U BIOSKOPIMA: Denzel Vošington u filmu „Pravednik 3: Konačno poglavlje”

Izvor: DobreVesti.rs, 19.Avg.2023, 17:27

U BIOSKOPIMA: Denzel Vošington u filmu „Pravednik 3: Konačno poglavlje”

Oskarovac Denzel Vošington započeo je serijal filmova o bivšem marincu Robertu Mekalu 2014. godine. Treći film u nizu „Pravednik 3: Konačno poglavlje”, biće ujedno i poslednji film u franšizi. Ovog puta, Denzel nas vodi na putovanje u Italiju, a pridružiće mu se Dakota Fening.

 
Nakon što je otišao u penziju, bivši pripadnik specijalnih jedinica Robert Mekal (Denzel Vošington) pokušava da pronađe utehu u deljenju pravde. U prvom ostvarenju, Mekalovu hladnokrvnu osvetu su osetili ruski mafijaši sa američkom adresom, dok je u drugom delu nastavio da se bori se za pravdu i spašava one kojima je potrebna pomoć.
 
U završnom...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.