Tribina Saveza za Srbiju u Nišu

Izvor: RTS, 20.Okt.2018, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tribina Saveza za Srbiju u Nišu

Predstavnici Saveza za Srbiju su na tribini u Nišu optužili vlast da pomoću medija stvara "dirigovanu paralelnu stvarnost" i da lažno predstavljaju ekonomske rezultate, a Dragan Đilas je dodao da vlast "prodaje Srbiju".
Đilas je takođe rekao da predsednik Aleksandar Vučić "iznosi neistine i ne ispunjava obećanja".

Obećao je kaže da će povećati penzije a smanjio ih je, kao i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nižu cenu goriva, a u Srbiji je, tvrdi Đilas, "najskuplje u Evropi".
"Kod nas se krade najviše u Evropi a bogati se jedna porodica i jedan čovek", rekao je Đilas.
Vuk Jeremić je ponovio da vlast kroz ideju razgraničenja namerava da "prepusti srpske svetinje Albanskoj pravoslavnoj crkvi".
Za Boška Obradovića vlast od Srbije pravi rijaliti, a Borko Stefanović rekao je Nišlijama da ih je vlast svaki put prevarila - nema fabrika, kaže Stefanović, nema dobrih plata, već sirtromaštvo i nezaposlenost.
Slaviša Ristić sa Kosova rekao je da su Srbi na Kosovu od dolaska ove vlasti izgubili sudstvo, policiju, institucije države Srbije.
Janko Veselinović vratio se na priču o prethodnim izborima i rekao da su pokradeni.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.