Terorisao je mreže u Primeri i sada odlazi u penziju! (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Maj.2020, 18:49

Terorisao je mreže u Primeri i sada odlazi u penziju! (video)

Bez velike pompe.

Aric Aduric je završio svoju karijeru.

On je odlučio da se uopšte ne vraća na teren nakon pandemije koronavirusa, prestar je da bi ponovo trenirao sa ekipom i bio u istoj formi kao ostali, pa možemo konstatovati i da je odluka na mestu.

Ostaje jedino žal što neće dobiti gromke aplauze na poslednjoj utakmici u Bilbau, možda je i to razlog njegovog ranijeg odlaska.

Najavio je kraj još početkom sezone, ali smo očekivali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da će biti u sastavu makar do kraja ove i posle pandemije koronavirusa.

Aduric je apsolutna legenda Bilbaa, dva puta je bio najbolji strelac Lige Evrope, često se sa Ronaldom i Mesijem borio za titulu najboljeg strelca Primere.

Ukupno 172 gola za Bilbao ga vode u legendu, prisetimo se najlepšeg protiv Barselone za pobedu.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Baskijski Mesi" završio karijeru – Aduricu potreban novi kuk

Izvor: RTS, 20.Maj.2020

Aric Aduric, sada već legendarni fudbaler Atletika iz Bilbaa, objavio je na društvenim mrežama da je u 39. godini odličio da završi karijeru. Napadač se na ovaj potez odlučio zbog povrede, nekadašnjem reprezentativcu Španije potreban je veštački kuk. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.