Izvor: Blic, 17.Apr.2024, 11:38

Sve o privatnim penzijama! Ako krenete da uplaćujete sa 18 godina evo koliko vas novca čeka u starosti: Ovo je detaljna računica

Privatne penzije predstavljaju odličan način obezbeđivanja egzistencije u starosti. Prema podacima NBS dosta mladih ljudi, i to mladih koji imaju ispod 19 godina, se odlučuje za uplaćivanje doprinosa za privatnu penziju. Trenutno prosečna starost članova nekog dobrovoljnog penzionog fonda je 48 godina.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kolika će vam biti penzija ako uplaćujete pare u privatni fond od 18. godine?

Izvor: Kamatica.com, 17.Apr.2024

Privatne penzije predstavljaju odličan način obezbeđivanja egzistencije u starosti. Prema podacima NBS dosta mladih ljudi, i to mladih koji imaju ispod 19 godina, se odlučuje za uplaćivanje doprinosa za privatnu penziju..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.