Stanovnici Hersonske oblasti ove godine će moći da dobiju ruske pasoše

Izvor: Vostok.rs, 08.Maj.2022, 16:31

Stanovnici Hersonske oblasti ove godine će moći da dobiju ruske pasoše

Stanovnici Hersonske oblasti će ove godine moći da dobiju ruske pasoše, rekao je Kiril Stremousov, zamenik predsednika vojno-civilne administracije regiona. "Ovde će se izdavati ruski pasoši. Mislim da će se to desiti ove godine", rekao je on, prenose RIA Novosti. Stremousov je napomenuo da će svako, ko se nalazi u regionu, imati pravo da dobije dokument. Ranije danas on je rekao da će penzije stanovnicima biti isplaćivane u rubljama.   (function() { VK.Widgets.Post(\"vk_post_-181214296_13033\", -181214296, 13033, \'mVVgIcY3a3kjEjMpjBrp6UEYz3kv\'); }()); Ruska vojska je tokom operacije u Ukrajini preuzela kontrolu nad celom Hersonskom oblasti na jugu zemlje i azovskim delom Zaporoške oblasti. U regionima su formirane civilno-vojne uprave, a počelo je emitovanje ruskih TV kanala i radija, te se obnavljaju trgovinske veze sa Krimom. Poštovani čitaoci, na našem Telegram kanalu možete pratiti sve vesti o specijalnoj operaciji Oružanih snaga Ruske Federacije u Ukrajini, kao i o dešavanjima u Donjeckoj i Luganskoj Narodnoj Republici. Takođe, možete pogledati video snimke, karte i fotografije koje stalno pristižu. Naš Telegram kanal - https://t.me/vostokvesti
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

"Moguće već ove godine": U Hersonskoj oblasti kreće izdavanje RUSKIH PASOŠA, penzije u rubljama

Izvor: Blic, 08.Maj.2022

Stanovnici Hersonske oblasti, na jugu Ukrajine, mogu dobiti ruske pasoše već ove godine, izjavio je zamenik šefa vojno-civilne administracije regiona Kiril Stremousov.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.