Srbijanka Turajlić gošća Novog dana

Izvor: N1 televizija, 28.Jul.2017, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbijanka Turajlić gošća Novog dana

Aktuelne društveno-političke teme u Novom danu će komentarisati profesorka Univerziteta u Beogradu u penziji Srbijanka Turajlić.

Političke i barijere iz prošlosti u regionu kultura uspešno prevazilazi. O regionalnim kulturološkim povezivanjima u Temi jutra govoriće Ivan Lalić iz Mikser Hausa.

U našoj zemlji u proseku se godišnje utopi i do 50 ljudi. Oni koji brinu o bezbednosti posetilaca Ade Ciganlije tokom letnje sezone su spasioci i oni uvek apeluju >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << da se pridržavamo stručnih uputstava tokom visokih letnjih temperatura. Naš gost je spasilac sa Ade Ciganlije Miodrag Jović.

Pre pojave žičara na vodi, skijanje na vodi je bio sport dostupan malom broju ljudi. Akva ski kompleks na Adi Ciganliji posetiocima nudi brojne aktivnosti na vodi, organizuje i takmičenja, a više o tome reći će nam Goran Nikolić.

Ukoliko žudite za avanturom, svoju dozu uzbuđenja možete pronaći u Avantura parku na Adi Ciganliji. U Novom danu saznajte šta vas sve tamo očekuje.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.