Smartfonima plaćamo stotine miliona dinara računa

Izvor: Danas, 31.Jul.2013, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smartfonima plaćamo stotine miliona dinara računa

Dugački redovi koji se na svake dve nedelje formiraju ispred banaka na dane kada na račune ležu penzije i usamljeni bankomat ispred banke u koji niko od njih ne ubacuje karticu, stvaraju utisak da u Srbiji vlada duboko nepoverenje od modernih tehnologija, kada im treba poveriti sopstveni novac.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Smartfoni zamenili šaltere

Izvor: B92, 31.Jul.2013

Beograd -- Građani Srbije sve češće obavljaju bankarske transakcije preko mobilnih telefona, piše Danas. Smartfonima plaćamo stotine miliona dinara računa...Dugački redovi koji se na svake dve nedelje formiraju ispred banaka na dane kada na račune ležu penzije i usamljeni bankomat ispred banke...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.