Izvor: Blic, 06.Sep.2023, 14:54

Skupština Srbije usvojila rebalans budžeta! Veće plate i penzije, pare za mlade i zdravstvo, subvencije u poljoprivredi!

Skupština Srbije usvojila je na današnjoj sednici rebalans budžeta za ovu godinu. Za razliku od prethodnih, rebalans se ove godine radi zbog viška od 60,6 milijardi dinara u državnoj kasi, a taj višak će biti raspodeljen na poboljšanje životnog standarda građana, kapitalne investicije, subvencije u poljoprivredi, ali i lečenje u inostranstvu i lečenje retkih bolesti.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skupština Srbije usvojila rebalans budžeta za ovu godinu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 06.Sep.2023

BEOGRAD – Poslanici Skupštine Srbije usvojili su danas rebalans budžeta za ovu godinu, kojim je je utvrđeno da ukupno planirani prihodi iznose 1.904 milijarde dinara i veći su za 60,6 milijardi dinara nego što je bilo planirano inicijalnim budžetom. Rebalansom su obezbedjena sredstva za nove...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.