Skolari se vraća iz penzije

Izvor: B92, 17.Jun.2023, 12:37

Skolari se vraća iz penzije

Luiz Felipe Skolari,odlučio je da prekine trenersku penziju kako bi preuzeo brazilski klub Atletiko Mineiro.

Brazilski trener je sa Brazilom osvojio titulu svetskog prvaka 2002. u Japanu, ali je bio i selektor kada su Brazilci doživeli poraz od Nemačke 7:1 kod kuće 2014. godine.

Uspeo je i da Odveo je Portugal do finala Evropskog prvenstva 2004. i polufinala Svetskog prvenstva 2006. godine, posle čega >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << preuzima Čelsi.

Skolari je napustio svoj posao tehničkog direktora u Atletiko Paranenseu kako bi prešao u klub iz Belo Horizontea, gde je nasledio Argentinca Eduarda Kudeta.

Potom je prošle sezone odveo odveo Atletiko do finala Kopa Libertadores, a onda najavio povlačenje u novembru, kada je preuzeo poziciju direktora.

Prva utakmica na klupi biće protiv gostovanje Fluminenseu 21. juna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.