SRĐAN PROGOVORIO O GORUĆOJ TEMI: Odgovorio KADA će Novak u PENZIJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2021, 17:42

SRĐAN PROGOVORIO O GORUĆOJ TEMI: Odgovorio KADA će Novak u PENZIJU

Ovo zanima sve.

Ljubitelji tenisa u svetu žele da saznaju do kada će najbolji u istoriji Novcak Đoković otići u penziju. O tome je pričao njegov otac Srđan.

- Novak neće tako skoro u penziju. Planira da odigra i Olimpijske igre u Parizu. Nisam kao njegov otac za to, ali on ima 34 godine i on odlučuje o svojoj karijeri i svom životu. Tu sam da mu udelim savet koji će on poslušati ili ne. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Slušao me je dovoljno i vidim da nisam pogrešio nigde - istakao je Srđan u intervjuu za nedeljnik "Ekspres".

Novak u noći između petka i subote igra sa Zverevim u polufinalu US Opena, a prošle godine je Njujorku diskvalifikovan jer je lopticom pogodio sudiju.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Kjara Pasari, bivša devojka Nika Kirjos

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.