ŠOK: Rafa NAJAVIO penziju! Nećete me više gledati

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2022, 17:17

ŠOK: Rafa NAJAVIO penziju! Nećete me više gledati

Još malo ćemo ga gledati.

Španski teniser Rafael Nadal ima 36 godina, pa i da nema problema sa povredom penzija bi bila blizu. Iako nije mnogo o tome pričao sada je stavio do znanja da ga verovatno u 2024. više nećemo gledati na terenima.

Španac je u poslednjem, petom meču serijala u Meksiko sitiju pobedio kaspera Ruda iz Norveške rezultatom 2:0 (7:6, 6:4), a onda je priredio iznenađenje navijačima iz Meksika, rekavši da ga više neće videti, makar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne kao igrača.

- Ovo mi je poslednji put da igram u Meksiku. Turnir u Akapulku nije u mom kalendaru 2023. godine, a ona posle toga deluje mi tako daleko. Vreme je da uživam u trenutku maksimalno i igram na mestu gde sam se oduvek osećao voljenim - rekao je Nadal ostavivši sve u šoku.

Rekorder je sa 22 Gren slem trofeja, ali na njegovu nesreću u 2023. će Novaku Đokoviću dozvoliti da igra u Melburnu, a moguće i na scvim ostalim, pa je malo teže da popravi skor osim na Rolan Garosu, gde je svakako uvek favorit.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.