SLEDEĆE GODINE JURIŠ NA SVIH PER VELIKIH TITULA: Novak PROGOVORIO i kada planira penziju

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2023, 16:33

SLEDEĆE GODINE JURIŠ NA SVIH PER VELIKIH TITULA: Novak PROGOVORIO i kada planira penziju

Na sjajan način je priveo sezonu kraju.

Najbolji svetski teniser svih vremena Novak Đoković je na brilijantan način završio sezonu (ima još Dejvis kup, koji takođe želi da osvoji). Slavio je sa 2:0 protiv Janika Sinera u Torinu u finalnom meču na Završnom mastersu, ali već sada razmišlja o narednoj godini, gde misli da pojuri svih pet velikih trofeja.

- Mogu da osvojim četiri grend slema i zlato sa Olimpijskih igara. Da vidimo, uvek sam sebi postavljao najviše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ambicije i ciljeve! To se neće promeniti sledeće godine. Ipak sam motivisan, telo me dobro služi, sluša me. Imam sjajan tim oko sebe, a tu je i moja motivacija za najveće turnire. Nisam promenio način razmišljanja. Nastaviću - rekao je Đoković, pa objasnio kada će reći da je dosta tenisa i "skloniti se" od, kako sam reče "sledeće velike trojke" Sinera, Runea i Alkaraza.

- Dok god budem mogao da ih pobedim na najvećim turnirima, nastaviću. Zašto da prestanem ako i dalje mogu da osvajam titule? Kada počnu da me razbijaju, onda sam siguran da ću uzeti kratku pauzu ili ću potpuno prestati da igram tenis.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.