Izvor: Pančevac-online.com, 01.Okt.2023, 08:33

SJAJNE VESTI ZA PENZIONERE: Danas počinje primena penzionerskih kartica, penzije veće za 5,5 odsto

Počinje primena penzionerskih kartica, što treba da omogući direktno povećanje životnog standarda najstarijim građanima. Penzionerske kartice će omogućiti pogodnosti u više od 620 objekata, ustanova, trgovinskih lanaca. Od danas i najavljeno povećanja penzija od 5,5 odsto. Premijerka Ana Brnabić saopštila je da se za penzionerske kartice prijavilo više od 920.000 starijih sugrađana. To će im omogućiti […] The post SJAJNE VESTI ZA PENZIONERE: Danas počinje primena penzionerskih kartica, penzije veće za 5,5 odsto appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Penzionerske kartice danas stupaju na snagu: Penzije veće za 5,5 odsto

Izvor: Blic, 01.Okt.2023

Penzionerske kartice, za koje se do sada prijavilo više od 920.000 starijih sugrađana, stupaju na snagu danas, kada će i penzije biti uvećane za 5,5 odsto.

Nastavak na Blic...

Međunarodni dan starih – od ruba egzistencije do glasačke manipulacije

Izvor: JužneVesti.com, 01.Okt.2023

U godini koja na svom izmaku može, sve je izvesnije, postati i izborna, Vlada Srbije od danas je povećala penzije za 5,5%, od 1. januara za 14,8%, a od danas je počela i primena penzionerskih kartica za pogodnosti pri kupovini u trgovinskim objektima i radi, kako je rečeno, povećanja standarda....

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.