ŠEST ODEVNIH KOMADA SPREMNIH ZA PENZIJU

Izvor: Kurir, 01.Feb.2011, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠEST ODEVNIH KOMADA SPREMNIH ZA PENZIJU

Došlo vreme da promenite stil! Moda se iz sezone u sezonu menja i neke stvari koje smo voleli da nosimo na proleće slobodno možemo da odložimo u orman do neke nove prilike, kad će ponovo postati hit. A, evo šta bi zasad trebalo da zaboravimo kad je novi stajling u pitanju

Došlo vreme da promenite stil!

Moda se iz sezone u sezonu menja i neke stvari koje smo voleli da nosimo na proleće slobodno možemo da odložimo u orman do neke nove prilike, kad će ponovo postati >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << hit. A, evo šta bi zasad trebalo da zaboravimo kad je novi stajling u pitanju.

Muška majica s V izrezom

Duboki V izrez na muškim džemperima ili majicama nešto je što nikada nije ni trebalo da bude izmišljeno ne samo zbog nepotrebnog otkrivanja muškog dekoltea, već i radi onih koji su ovaj odevni komad ukrasili svojim „ljubavnim tepihom“. Nije potrebno mnogo objašnjavati, slika govori više od reči...

Čarape na sandale

Čarape, najčešće one puderroze, bež ili sive, koje izviruju preko ivica sandala, gležnjača ili čizmica, zaista su nepotreban detalj, koji je naglo postao popularan, pa je vreme da isto tako naglo i nestane. Uz različite modele niskih i visokih čizama, kao i različitih boja hulahopki i helanki, kome su ovakve čarape još potrebne?

Harem pantalone

Prošle godine široke pantalone nalik dimijama viđali smo u obliku pantalona i kombinezona, a sada je došlo vreme da im konačno kažemo zbogom i da njihovo mesto ustupimo nekim drugačijim modelima.

Plastične baletanke

Istina je da su baletanke vrlo praktične, jeftine, i da se slažu uz skoro sve odevne kombinacije, ali varijante od veštačke kože koje se mogu naći u skoro svim prodavnicama trebalo bi da postanu daleka prošlost.

Plastični materijal zalepljen za tanki plastični đon je opasnost za vaše noge i kičmu, a da ne govorimo o neprijatnim mirisima koje vaša stopala dobiju kao poklon. Zato, ako planirate da kupite baletanke, dodajte još neki dinar i kupite kožne!

Naočare debelih plastičnih okvira

Debeli, naglašeni, preveliki okviri, kojih ima i u verziji naočara sa dioptrijom, mogu da izgledaju veoma zanimljivo i urbano, ali vreme je da ovu modnu fazu polako ostavimo iza sebe jer pomalo već postaje dosadna i isforsirana.

Mornarski stil

Pruge i prugice, posebno one u plavo-beloj kombinaciji, prošlog leta nosile su i žene i muškarci svih generacija. Iako je reč o trendu koji je, moramo priznati, bio veoma simpatičan, vreme je da mu za sad kažemo zbogom!
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.