Razmišlja o penziji u 23. godini!?

Izvor: Mondo, 10.Dec.2018, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razmišlja o "penziji" u 23. godini!?

Napadaču Bajerna dosta je borbe sa povredama...

Francuski fudbaler Kingsli Koman šokirao je upravu Bajerna, izjavom da će pre u "penziju", nego na novu operaciju, uprkos tome što još nema ni 23 godine.

Koman je ove godine dva puta operisao članak, zbog čega je morao da propusti i Mundijal.

"Kada sam zbog povrede morao da propustim Svetsko prvenstvo, srušio mi se svet. Sada sve gledam iz druge perspektive, male stvari me čine srećnim. Nadam >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se da ću se oporaviti i zaigrati na nekom narednom SP, ali ako bih se opet povredio i morao na treću operaciju, ne verujem da bih pristao. To bi bilo previše, jer tada moja noga definitivno više ne bi bila za fudbal i živeo bih bez njega", izjavio je Koman, koji je ove sezone odigrao samo pet utakmica za Bavarce.

On je karijeru počeo u Pari sen Žermenu, a pre Bajerna igrao je još za Juventus.

Prošao je sve selekcije Francuske, dok za "A" tim ima 15 nastupa uz jedan postignut gol.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.