RTB BOR: ZAPOŠLJAVAĆE MLADE RADNIKE

Izvor: MC Bor, 22.Jul.2011, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RTB BOR: ZAPOŠLJAVAĆE MLADE RADNIKE

Bor, 22. jul
Dobra vest  je da će se na dnevnom redu sindikata i poslovodstva naredne nedelje naći i tema   zapošljavanja mladih  radnika umesto onih radnika  koji iimaju uslov za  odlazak u penziju. Već duže vreme ovu temu Sindikat Nezavisnost iznosi kao  neophodnost podmlađivanja kadrova u RTB-u BOR, smanjivanja nezaposlenosti u gradu i perspektivu ekonomske samostalnosti mladih  kao  osnovni uslov formiranja >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << stabilne porodice .
Važno je da je poslovodstvo prepoznalo opravdane zahteve radnika i sindikata  i da će se voditi razgovori ka realizaciji ovog problema.
Odbor Sindikata TIR-a, predsednik Dragan Jankucić
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.