Izvor: RTS, 15.Jul.2020, 20:58

Protest ispred Prekršajnog apelacionog suda

Grupa građana okupila se i večeras u Beogradu, na poziv Demokratske stranke, sa zahtevom da se puste na slobodu svi uhapšeni tokom protesta ispred Narodne skupštine.
Za razliku od prethodna dva dana kada su protestovali ispred Centralnog zatvora, ovaj put su se okupili ispred Prekršajnog apelacionog suda gde su predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac i sudija Vrhovnog suda Srbije u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << penziji Zoran Ivošević izrazili nezadovoljstvo postupanjem sudova.
Ivošević smatra da sudovi i javna tužilaštva treba da postanu jedinstvena grana vlasti čiju bi samostalnost garantovao novi organ koji bi se zvao Visoki savet pravosuđa.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.