Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Mar.2019, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest Jedan od pet miliona u Šapcu

U Šapcu je večeras održan sedmi po redu protest "Jedan od pet miliona" na kome se građanima obratio general u penziji Sreto Malinović.

On je kazao da je Srbija izašla na ulice zato što aktuelna vlast ne valja i napomenuo da oni koji podržavaju aktuelni režim nisu ništa manje odgovorni za loše stanje u zemlji

Malinović je rekao i da se u Srbiji priča o Evrospkoj uniji, ali da on ima samo da im kaže: "Evropo, ili pomozi, ili se ne petljaj".
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<
On je rekao da ugovor sa narodom ne mora da potpisuje jer je on svoj ugovor "davno potpisao kroz zakletvu koju je kao vojnik dao".

Okupljeni su i večeras prošetali centralnim gradskim ulicama uz transparent "Jedan od pet miliona", duvanje u pištaljke i srpske zastave.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.