Izvor: Luftika.rs, 25.Okt.2020, 03:22

Prosvetni radnik iz Novog Sada seksualno zlostavljao devojčicu (11) ometenu u razvoju

Prosvetni radnik u penziji, B.S. (67) iz Novog Sada, uhapšen je u četvrtak zbog sumnje da je seksualno zlostavljao 11-godišnju devojčicu ometenu u razvoju, u svojoj garaži u Jagodini.
On je namamio nesrećnu devojčicu pričom da će joj pokazati mačiće, a zatim nasrnuo na nju, pokušavajući da je siluje. Uspaničeno dete je, srećom, uspelo da se otrgne od pedofila i da pobegne, a B.S. je ubrzo zatim priveden.
Izvor iz istrage kaže da je vremešnom manijaku određeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << zadržavanje do 48 sati i da se tereti za nedozvoljene polne radnje.
Kako prenosi Mondo, osumnjičeni je bivši prosvetni radnik i obučen je za rad sa decom sa posebnim potrebama.
“On je iz Novog Sada, ali ima kuću u Jagodini i često tu dolazi. Kuća se nalazi pored zgrade gde stanuje devojčica sa posebnim potrebama, pa se pretpostavlja da ju je uočio dok se igrala ispred ulaza i čekala roditelje. Ponudio joj je da joj pokaže mačiće u svojoj garaži i tako ju je prevario da pođe sa njim. Zatim je zatvorio vrata i počeo da je pipka po intimnim delovima tela”, kaže sagovornik.
Roditelji devojčice su u međuvremenu izašli iz stana i počeli da traže ćerku i da je dozivaju.
“Nisu mogli da veruju da je nestala za nekoliko minuta, koliko je ostala sama napolju. U potragu su se uključile i komšije, a zatim i policija. Devojčica je doživela u garaži maltretiranje, posebno zbog njenog teškog psihičkog stanja, ali je ipak nekako uspela da se istrgne i da pobegne.”
Prilikom hapšenja, policajci su uvideli da je muškarac pijan, a alko-test test je pokazao da je imao 1,4 promila alkohola u krvi. U međuvremenu, zlostavljana devojčica je saslušana u prisustvu advokata i pedagoga Gradskog centra za socijalni rad, gde je opisala šta joj je muškarac radio u garaži.
Prema navodima Milovana Stojanovića, koji zastupa roditelje devojčice, osumnjičeni nije priznao krivicu, već je tvrdio da je ona “dva-tri puta dolazila kod njega samo da bi videla mačiće” i da je nije ni pipnuo za to vreme.
“S obzirom na to da je B. radio u prosveti 40 godina, a poslednjih desetak sa decom sa posebnim potrebama, morao je da zna kako treba da se ophodi prema devojčici”, istakao je Stojanović.
Majke iz Brusa se nudile Jutki, samo da im ne dira ćerke

Pogledaj vesti o: Penzija,   Jagodina

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.