Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Maj.2023, 22:56

Propao još jedan pokušaj da se Makronova penziona reforma napadne pred Ustavnim sudom Francuske

Francuski Ustavni savet odbacio je danas poslednji pokušaj opozicije da kroz zahtev za raspisivanje referenduma anulira vladinu reformu penzionog sistema kojom se prag za odlazak u penziju pomera sa 62 na 64 godine.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Propao još jedan pokušaj "udara" na Makronovu penzionu reformu

Izvor: B92, 03.Maj.2023

Pariz -- Francuski Ustavni savet odbacio je poslednji pokušaj opozicije da kroz zahtev za raspisivanje referenduma anulira vladinu reformu penzionog sistema...Podsetimo, tom reformom se prag za odlazak u penziju pomera sa 62 na 64 godine...Ovo je drugi put da Ustavni savet, najviše telo u Francuskoj...

Nastavak na B92...

Ostaje Makronova penziona reforma

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Maj.2023, 15:00

PARIZ - Francuski Ustavni savjet odbacio je posljednji pokušaj opozicije da kroz zahtjev za raspisivanje referenduma anulira vladinu reformu penzionog sistema kojom se prag za odlazak u penziju pomjera sa 62 na 64 godine.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.