Predsednik Tadić penzionisao generala Ponoša, koji će imati penziju 97.000 dinara

Izvor: Press, 04.Jan.2010, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Tadić penzionisao generala Ponoša, koji će imati penziju 97.000 dinara

Predsednik Srbije Boris Tadić potpisao je 31. decembra kasno uveče ukaz o penzionisanju bivšeg načelnika Generalštaba Zdravka Ponoša (47), potvrđeno je Pressu u Predsedništvu Srbije.

Ovim ukazom predsednika Srbije Zdravku Ponošu je i formalno prestala služba u Vojsci Srbije. Prema saznanjima Pressa, Ponoš će imati penziju od 97.000 dinara.
Zdravko Ponoš je kratko prokomentarisao svoje penzionisanje i rekao da zasad „ne zna čime će se baviti u budućnosti".
- Kao vojno lice nisam mogao da...

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ponoš slavio Što ide u penziju!

Izvor: Kurir, 05.Jan.2010, 07:30

BEOGRAD - Penzionisan sam i želim to da proslavim sa svojim prijateljima i najbližima! Ovim rečima bivši načelnik Generalštaba Zdravko Ponoš dočekao je ukaz o prestanku profesionalne vojne službe na dan 31. decembra 2009, koji je juče potpisao predsednik Srbije Boris Tadić. Ne otkrivajući...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.