Izvor: MozzartSport.com, 31.Okt.2020, 12:36

Posle Habiba, odlazi i Anderson Silva. Ili pak ne...

Legendarni UFC šampion najavio je da će nakon večerašnjeg meča sa Jurajom Holom u Las Vegasu konačno otići u penziju, ali mu malo ko veruje

Samo nedelju dana nakon odlaska najboljeg borca u istoriji UFC-a, Habiba Nurmagomedova, najbogatija MMA organizacija večeras u Las Vegasu ostaje bez još jedne legende. Ili pak ne?!

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Pošto je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u pitanju Anderson Silva, sumnja je opravdana. Neverovatni Brazilac, borac koji je posebnim stilom dominirao praktično 10 godina srednjom kategorijom, večeras bije svoju poslednju bitku. I Ili pak ne...

Jer ne bi bilo prvi put da ode, pa se vrati, obeća, pa pogazi. Ovaj put ćemo ga ipak držati za reč i očekivati da će mu večerašnji meč u Las Vegasu biti i poslednji. Ipak mu je već 45 godina i jasno je da nikada neće biti ono što je bio, te je vreme da zauvek napusti oktagon.

"Subota veče će biti zaista posebna, pošto zato što nosi auru poslednje borbe. Protivnik je opasan, prepreden i iskusan, i verujem da će biti dobro odmeravanje", izjavio je popularni Pauk.

Priliku da mu taj odlazak zagorča imaće Juraja Hol, snažni Jamajkanac, majstor stojke pošto je potekao i kjukušinkai karatea. Ako se gleda celokupna istorija Silva je apsolutni favorit, ali ako bacimo pogled šta se dešavalo poslednjih godina, jasno je zašto njegov 36-godišnji rival dobija prednost od kladioničara. Jer od 2012. Silva je imao osam mečeva, a zabeležio tek jedan trijumf (ako se ne računa ona čudna popbeda nad Nikom Dijazom pošto se ispostavilo da je Silva bio dopingovan, a njegov protivik na marihuani).

UFC - PAROVI I KVOTE

Time je njegov legat već poprilično nagrižen, ali Brazilac ne mari, već nastavlja da radi. Čini se pak da je i UFC-u dojadilo, te se veruje da mu više neće pružati priliku. A možda i hoće. U svakom slučaju, otud i ponovna priča o penziji.

Juraja Hol je, sa druge strane u dobroj formi pobedivši na tri od poslednje četiri borbe, ali sa Silvom nikada ne može biti siguran te očekujemo da će meč potrajati.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.