Podrška novom privrednom setu mera i očuvanju plata i penzija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jul.2020, 16:40

Podrška novom privrednom setu mera i očuvanju plata i penzija

Državni vrh Srbije na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vućićem potvrdilo je stav iznošen tokom čitavog perioda pandemije korona virusa da srpski penzioneri mogu da budu uvereni da će im penzije u narednom periodu biti redovne i stabilne a obrazlažući drugi paket mera pomoći privredi i građanima Srbije, predsednik Vučić je najavio i moguće povećanje penzija, što je najmanje što se može učiniti kako bi se nagradila požrtvovanost i odgovornost penzionera u svim prethodnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mesecima – izjavio je Aleksandar Đurđev, predsednik Srpske lige (SL).

"Uvek ćemo dati podršku svima onima koji se i delima bore za prava naših najstarijih sugrađana kao što to čini i Partija ujedinjenih penzionera (PUPS), zalažući se za dostojanstveniji život naših penzionera", ističe Đurđev.

"Srpska liga smatra da bi uz ove dobre vesti za sve penzionere, novi saziv Narodne skupštine trebalo da razmisli i o povraćaju umanjenih penzija, uz prethodno analizu i i precizno utvrđene kriterijume isplate, čime bi se iskazalo poštovanje generacija koje su stvarale našu zemlju poslednjih decenija", zaključuje Đurđev.
Pogledaj vesti o: Penzija,   Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.