Izvor: 24sedam.rs, 29.Avg.2023, 12:55

Penzioneri traže da penzija ne bude manja od polovine plate

Aktuelni odnos u kome prosečna penzija iznosi manje od polovine prosečne plate nije prihvatljiv, rečeno na sastanku predstavnika penzionera i premijerke i ministra finansija
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na 24sedam.rs...






Povezane vesti

Penzioneri traže da penzije ne padnu ispod 50 odsto prosečne plate! Epilog sastanka u Vladi: "Složili smo se u 90 odsto tema"

Izvor: Blic, 29.Avg.2023

Predstavnici penzionerskih organizacija su na današnjem sastanku sa predsednicom Vlade Srbije Anom Brnabić i ministrom finansija Sinišom Malim izneli stav da prosečna penzija ne bi trebalo da padne ispod 50 odsto prosečne plate, rekao je predsednik Saveza penzionera Srbije Andreja Savić.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sedam.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sedam.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.