Penzioneri sve rasprodali, rešili se nepotrebnih stvari i kupili malu kuću na jezeru: „Prvo sredite svoj brak“

Izvor: Luftika.rs, 05.Okt.2023, 18:06

Penzioneri sve rasprodali, rešili se nepotrebnih stvari i kupili malu kuću na jezeru: „Prvo sredite svoj brak“

Možda ste se zapitali, zašto čekati penziju i ne uraditi ovo odmah?!
Pre nego što počnete da živite na malom prostoru, prvo sredite svoj brak i vezu, savet je ovo dvoje fantastičnih ljudi.
Boni i Taj su rasli u klasične penzionere koji žive u velikoj kući sa mnogo nepotrebnih sitnica.
„Voleo sam da radim sa drvetom i sa automobilima, pa mi je garaža bila prepuna nepotrebnih sitnica koje su mi zauzimale prostor. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Shvatio sam da ne želim da živim tako, pa sam odlučio da se rešim toga,“ ispričao je Taj.
Printscreen Par je odlučio da proda kuću i sve nepotrebne stvari, kupili su malu kuću od 30 kvadrata na obali malog jezerceta i preselili se tu.
„Ako imate probleme u braku, ne preseljavajte se u mali životni prostor – to vam je moj savet,“ našalio se Taj dok je pričao kako su on i Boni došli na ideju da svoj život nastave na malom prostoru, prenosi Stil.
„Videla sam jedan crtani film u kojem je čovek sa sinom stajao ispred garaže natrpane raznim stvarima u koju godinama nije mogao da parkira kola toliko je bila pretrpana. Otac se okrenuo sinu i rekao – „jednog dana sve ovo će biti tvoje“! Eto, to je opisa naše situacije. Voleli smo da skupljamo stvari i onda smo shvatili kako to našoj deci neće koristiti ništa.“
Par u ovoj maloj kući ima sve što je potrebno za 2 ljudi. Ako im dođu dvoje dece i 7 unučadi, Boni i Taj će naći mesta i za njih. Važno je da oni uživaju maksimalno u svojoj maloj kući.
Jedino pravilo kojeg se pridržavaju u kući, ali i u životu „sve što izneseš napolje, odmah vrati nazad – inače nastaje haos.“

Ovo je kuća o kojoj se trenutno najviše priča po srpskim mrežama, jedan pogled na nju i biće vam jasno zašto

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.