Izvor: N1 televizija, 22.Jan.2021, 17:46

Penzioner Delić odgovorio Vučiću: Nisi shvatio poruku, a to je – vrati oteto

“Vučić nije shvatio poruku. Ne treba on meni da vraća tih pet hiljada dinara koje sam mu poslao, poruka je – vrati oteto! Nemoj primenjivati svoju samovolju na moju imovinu, jer penzija je imovina“, reči su kojima se u razgovoru za portal N1 penzioner iz Beograda Mile Delić obratio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Delić: Vučić nije shvatio poruku

Izvor: Danas, 22.Jan.2021

Novac u PIO fond počeo sam da ulažem pre nego što se Aleksandar Vučić rodio, poverio sam državi da ih čuva i da ih meni vrati u ratama kad prestanem da radim, a on je te pare iz Fonda prebacio u budžet, pa se šepuri i deli ih tamo za aerodrom u Trebinju, izjavio je danas za N1 penzioner iz Beograda...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.