Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Apr.2024, 10:35

Paketi solidarne pomoći za najugroženije penzionere, javni poziv Udruženja penzionera grada Novog Sada (AUDIO)

Nizak opšti društveni standard, tranzicioni problemi sa poslodavcima i veoma strogi uslovi za dobijanje punih penzija samo su neki od razloga što veliki broj naših starijih sugrađana i sugrađanki živi sa minimalnim primanjima te su često na granici siromaštva.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Paketi solidarne pomoći za najugroženije penzionere, javni poziv Udruženja penzionera grada Novog Sada

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 18.Apr.2024

NOVI SAD –  Nizak opšti društveni standard, tranzicioni problemi sa poslodavcima i veoma strogi uslovi za dobijanje punih penzija samo su neki od razloga što veliki broj naših starijih sugrađana i sugrađanki živi sa minimalnim primanjima koji su često na granici siromaštva. Životno doba...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.