Izvor: Radio 021, 27.Mar.2020, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paket mera za oporavak privrede u nedelju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će u nedelju prezentovati paket mera za oporavak privrede.

"U nedelju ću predstaviti program ekonomskih mera. Mi trenutno nismo ni razmišljali o smanjenju plata i penzija, što čine sve države u regionu. Napravili smo ozbiljan program, kao što je bio 2014. godine. Doneli smo ozbiljne mere koje će pokazati da Srbija može brže od drugih da izađe iz ekonomkih problema zbog virusa korona", naveo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je on.

Kako je dodao, biće predstavljeni način, tehnika i tehnologija finansiranja za oporavak privrede.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Penzija,   Coronavirus

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U nedelju program ekonomskih mera za oporavak posle korone, ne razmišlja se o smanjenju plata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Mar.2020

Predsednik Aleksandar Vučić je najavio da će u nedelju biti predstavljen program ekonomskih mera, sa procenom efekata, načinom finansiranja i tehnikom i tehnologijom sprovođenja, za oporavak srpske ekonomije, koja je pogođena situacijom sa virusom korona..."Mislim da smo napravili ozbiljan program,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Vučić: U nedelju ekonomske mere

Izvor: Beta Video, 27.Mar.2020

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je dodao da će u nedelju biti predstavljen ozbiljan program ekonomskih mera i da će se Srbija truditi da brže od drugih izadje iz ekonomskih problema. (CH4) Beta/MOD #COVID-19

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.