PUPS rekorder: 11 potpredsednika u stranci

Izvor: S media, 16.Maj.2011, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUPS rekorder: 11 potpredsednika u stranci

PUPS je apsolutni rekorder po broju stranačkih potpredsednika u Srbiji, a najverovatnije i u Evropi.

Vicepremijer Srbije i lider PUPS Jovan Krkobabić ima čak 12 najbližih saradnika u stranci - 11 potpredsednika plus jednog zamenika predsednika partije.

Krkobabić: Ne zakidamo penzionere

Krkobabić: Penzije će permanento rasti

Dačić: Nema nove vlade bez SPS-PUPS-JS

Đuro Perić, jedan od potpredsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << PUPS, kaže da ne može da proceni da li je to malo ili mnogo ljudi u vrhu te partije.

- Ima nas toliko zbog poštovanja teritorijalnog principa, kako bi svaki kraj u Srbiji imao svog predstavnika među potpredsednicima - objasnio je Perić.

Upitan da li se zna ko šta radi u stranci i da li svi potpredsednici imaju posebna zaduženja, Perić je odgovorio potvrdno.

On je, kako navodi, zadužen da prati aktivnosti stranačkih kolega koji deluju kroz Savez penzionera Srbije.



D S S na drugom mestu


Konkurenciju PUPS-u po velikom broju potpredsednika ozbiljno pravi D S S Vojislava Koštunice, koji ima osam najbližih saradnika.

DS i SPS imaju po pet, G17 plus i LDP po tri. Među naprednjacima niko nema titulu potpredsednika, pošto SNS ima samo zamenika predsednika Aleksandra Vučića.

- Moma Čolaković brine o našem poslaničkom klubu u Skupštini Srbije, potpredsednici iz Vojvodine vode brigu o članovima u pokrajini, dok je Milan Krkobabić zadužen za Beograd i za sprovođenje ekonomsko-propagandnog programa stranke - rekao nam je Perić.

Među 12 najbližih saradnika Jovana Krkobabića, inače, nalazi se samo jedna žena - Milena Ćorilić.

Konstantin Arsenović je zamenik predsednika stranke, dok su osim Perića, Čolakovića, Milana Krkobabića i Ćorilićeve potpredsednici PUPS-a još Borisav Kovačević, Milan Korać, Slobodan Veličković, Miroslav Španović, Miroljub Stanković, Dragi Vidojević i Timotije Nikolić.

(P r e s s)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.