PUPS: Mere štednje svetlo na kraju tunela

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Sep.2014, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUPS: Mere štednje svetlo na kraju tunela

Potpredsednik Partije Ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) i predsednik pokrajinskog odbora te partije Miroslav Španović, izjavio je danas da ta partija podržava najavljene mere štednje i umanjenje penzija jer su, kako je rekao, "svetlost na kraju tunela".

On je kazao da članovi raznih udruženja penzionera i sindikata imaju pravo da izraze svoje mišljenje o merama Vlade i onome što se radi u politici, ali da je na sednici predsedništva PUPS-a jednoglasno doneta odluka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da mere Vlade, kakve su prikazane, podrže.

Španović je kazao da je PUPS partija koja je u odnosu na broj svojih poslanika i uticaj koji ima u Vladi uspela da dogovori da zaštiti one koji su najugroženiji, pa 1.038.000 penzionera koji imaju penzije manje od 25.000 dinara neće osetiti te mere Vlade.

"To znači da smo se mi kao partija opredelili za to da damo Vladi vremena tih godinu, godinu i po dana da iz ove žabokrečine udahnemo vazduh. Ako bi se išlo linearno za sve penzije došlo bi i do bankrota Srbije jer, prestao bi da se kupuje jogurt, prestalo bi da se kupuje mleko", rekao je Španović.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PUPS podržava mere štednje

Izvor: RTS, 25.Sep.2014

Potpredsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije i predsednik pokrajinskog odbora te partije Miroslav Španović kaže da njegova stranka podržava najavljene mere štednje i umanjenje penzija jer su, kako je rekao, "svetlost na kraju tunela"...Miroslav Španović je rekao da članovi raznih udruženja...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.