PROGOVORILA O PENZIJI: Prvo Janino pojavljivanje u javnosti nakon HAPŠENJA! Evo šta je rekla na temu incidenta

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2023, 22:45

PROGOVORILA O PENZIJI: Prvo Janino pojavljivanje u javnosti nakon HAPŠENJA! Evo šta je rekla na temu incidenta

"Dosta se toga desilo lošeg po mene i moju porodicu i nemamo volje da se borimo iznova."

Pevačica Dragana Jana Todorović uhapšena je pre nekoliko dana na aerodromu u Cirihu jer nije imala dozvolu za rad, prenose mediji.

Ona je trebalo da nastupa u Luksemburgu, ali nije došla na zakazanu tezgu. Pevačica se sada prvi put pojavila u javnosti nakon hapšenja.

Ona je došla na rođendan svoje koleginice Dragice Zlatić, te je raspoloženo odgovarala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na pitanja okupljenih novinara.

- Dragici sam poželela ono što želim sebi i svim dragim ljudma, da je prvenstveno zdrava, a sve drugo će doći. Neka poklon bude iznenađenje. Bilo je od srca što je najbitnije. Meni dragim ljudima mora da se nađe vreme. Dragica uvek dođe kad ja nešto organizujem.

S obzirom na to da se od Jane uvek očekuje da se lati mikrofiona, predstavnici sedme sile pitali su je da li će i večeras podignuti atmosferu.

- Nadam se da će biti, da će mi dati mikrofon da otpevam i ja nešto. To je neizbežno.

Jana je sa svojom porodicom 2020. godine otvorila restoran, koji je zatvorila tokom epidemije korona virusa zatvorila. Ona je nedavno doživela i veliku porodičnu tragediju kada joj je preminuo sestrić, te je sada priznala da nema volje da započinje neki biznis:

- Videćemo, dosta se toga desilo lošeg po mene i moju porodicu i nemamo volje da se borimo iznova. Videćemo, za mene je lično moj biznis najbolji. Samo muzika. Posle pevanja, moja penzija će doći nakon moje 70-te godine, tako da ću tada uživati - kazala je pevačica, dok na pitanja vezana za njeno hapšenje u Cirihu nije želela da odgovori, piše "Blic".
Pogledaj vesti o: Penzija,   Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.