PRESUDAN KORAK ZA TEL AVIV?! Izraelski general izneo preduslov za pobedu: Nikakva pobeda nad Hamasom nije moguća...

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Dec.2023, 07:51

PRESUDAN KORAK ZA TEL AVIV?! Izraelski general izneo preduslov za pobedu: Nikakva pobeda nad Hamasom nije moguća...

Razmena je pitanje nacionalne bezbednosti.

Ako izraelski taoci ostanu u Gazi, njihovo prisustvo će predstavljati teret koji bi mogao da potraje decenijama, upozorio je izraleski general-major u penziji Amos Gilad tokom današnjeg skupa solidarnosti na takozvanom Trgu talaca u Tel Avivu.

- Nikakva pobeda nad Hamasom nije moguća ako se kasnije ispostavi da nije učinjeno sve što je bilo moguće da se vrate taoci - rekao je Gilad, koji je sada na funkciji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izvršnog direktora Instituta za politiku i strategiju, a prethodno je bio na čelu Odeljenja za istraživanje vojne obaveštajne službe Izraelskih odbrambenih snaga (IDF).

Prema njegovim rečima, razmena je pitanje nacionalne bezbednosti, prenosi Tajms of Izrael.

- Vaše prisustvo ovde na mitingu je najvažnije za njeno postizanje - dodao je Gilad, prenosi Tanjug.

Izvor: Srbija Danas/Alo
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.