PREMINUO LEGENDARNI NOVINAR ĐORĐE MASINOV: Treća žrtva korone u Braničevskom okrugu

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2020, 12:34

PREMINUO LEGENDARNI NOVINAR ĐORĐE MASINOV: Treća žrtva korone u Braničevskom okrugu

Masinov je bio novinar lokalnih medija i višegodišnjnji dopisnik beogradskih Večernjih novosti.

Đorđe Masinov (74), novinar u penziji iz sela Majilovca kod Velikog Gradišta, preminuo je od zaraze kovidom-19 u požarevačkoj kovid bolnici.

On je na lečenje primljen 18. jula, a preminuo 26. jula ujutru, zbog obostrane upale pluća. Kako se nezvanično saznaje, na lečenju u bolnici zbog kovida-19 nalazi se i njegova supruga.

On je treći pacijent >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa područja Braničevskog okruga koji je, od početka epidemije, preminuo zbog kovida-19.

Prethodno su preminuli žena od 77 godina iz Požarevca i muškarac star 41 godinu iz Doljašnice kod Velikog Gradišta, koji je bolovao od leukemije.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.