PRELOMIO JE! Dugogodišnji igrač Mančester sitija najavio PENZIJU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2018, 07:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRELOMIO JE! Dugogodišnji igrač Mančester sitija najavio PENZIJU (FOTO)

Vreme je da okači kopačke o klin.

Argentinski fudbaler Pablo Zabaleta, odrađuje poslednju godinu ugovor sa Vest Hemom, ali i pored ponuda sa Srednjeg istoka, Zabaleta je rešio da naredne godine okači kopačke o klin.

| Pablo Zabaleta offers football fans fitness advice on World Diabetes Day . https://t.co/IvXsrN5oeg

— ⚽️Footy News Today (@footynew24) November 14, 2018

Bivši član Mančester sitija objavio je u sredu da se na kraju tekuće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sezone oprašta od aktivnog igranja fudbalom...

Karijeru je počeo u San Lorencu 2002. godine, tri godine kasnije preselio se u redove Espanjola, da bi 2008. godine potpisao za Mančester siti, čiji dres je nosio u narednih devet godina. Leta minule godine preselio se u Vest Hem.

Sve najnovije sportske vesti možete pročitati OVDE.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.